Home » Brandend gevoel geslachtsdeel

Privacy gegarandeerd

Betrouwbare uitslagen

Niet tevreden, geld terug

Heb jij last van een branderig gevoel bij je geslachtsdelen na onbeschermde seks? Dan is het mogelijk dat je een soa hebt. Om dit vast te stellen of uit te sluiten, koop je bij Checkkit een betrouwbare zelftest. Daarmee ben je zeker van jouw eigen seksuele gezondheid, zodat jij jezelf en je bedpartner(s) tegen risico’s beschermt.

Hoe weet ik of een branderig gevoel na de seks komt door een soa?

Als je na onveilige seks last krijgt van een branderig gevoel bij je schaamstreek, is het nare gevoel wellicht het gevolg van een soa. Om er zeker van te zijn of je een soa hebt, kun jij jezelf testen met onze soa-thuistest. Je voert de test bij jezelf uit, waardoor je minder spanning ervaart tijdens het proces. De soa-testen voor vrouwen bevatten een wattenstaafje waarmee je het monster afneemt. Bij de soa-testen voor mannen gebruik je een pipet om een monster te nemen.

Geïnteresseerd in onze soa zelftest?

Ga voor zekerheid en laat u zich testen!

Neem het zekere voor het onzekere met onze testen

Je controleert snel en eenvoudig jouw seksuele gezondheid met onze testen. Zo weet je of een soa de oorzaak is van een branderig gevoel bij je geslachtsdelen na seks. Kies een test uit ons aanbod en ontvang binnen drie werkdagen een betrouwbare uitslag over het brandende gevoel bij je geslachtsdeel. Heb je vragen? Je bereikt onze klantenservice via info@checkkit.nl.

nl_NL_formalDutch
Hulp nodig?