Home » Branderig gevoel na seks

Privacy gegarandeerd

Betrouwbare uitslagen

Niet tevreden, geld terug

Heeft u last van een branderig gevoel bij uw geslachtsdelen na de seks? Dan is het mogelijk dat u een soa heeft. Om dit vast te stellen, koopt u bij Checkkit een betrouwbare zelftest. Daarmee bent u zeker van uw eigen gezondheid, zodat u uzelf en uw bedpartner(s) tegen risico’s beschermt. Als u niet tevreden bent met ons product, ontvangt u uw geld terug.

Een branderig gevoel na de seks kan wijzen op een soa

Krijgt u na de seks altijd een branderig gevoel? Dit is een symptoom van een soa. Onze soa-thuistest biedt u volledige privacy. Doordat u de test zelf doet, ervaart u minder spanning tijdens het proces. Daardoor is het waarschijnlijker dat u zich wilt testen, waardoor u de verspreiding van een soa voorkomt. Via onze website koopt u eenvoudig soa-testen voor vrouwen. U vindt bijvoorbeeld een chlamydiatest voor de vrouw. Deze tests bevatten een wattenstaafje waarmee u het monster afneemt. Bij de soa-testen voor mannen gebruikt u een pipet om een monster te nemen.

Geïnteresseerd in onze soa zelftest?

Ga voor zekerheid en laat u zich testen!

Neem het zeker voor het onzekere met onze testen

Als u symptomen van een soa ervaart, zoals een branderig gevoel na de seks, is het zaak dat u vaststelt of u een soa heeft of niet. Met onze test voor gonorroe of een andere soa controleert u snel en eenvoudig uw gezondheid. Kies een test uit ons aanbod en ontvang binnen drie werkdagen een betrouwbare uitslag. Heeft u vragen? U bereikt onze klantenservice via +31 6 82181230 of info@checkkit.nl.

nl_NL_formalDutch
Hulp nodig?