Home » Chlamydia test vrouw

Privacy gegarandeerd

Betrouwbare uitslagen

Niet tevreden, geld terug

De aanwezigheid van chlamydia test je eenvoudig en discreet met de zelftest voor de vrouw van Checkkit. Op die manier zorg je voor jouw gezondheid en die van je bedpartner(s). Doordat je de test zonder andere aanwezigen kunt afnemen, hopen we een groot deel van de spanning bij je weg te nemen. Als je niet tevreden bent met je aankoop, ontvang jij je geld terug.

Voor chlamydia koop je in onze webshop een test speciaal voor de vrouw

Als jij symptomen van chlamydia ervaart of onbeschermde seks hebt gehad, is het verstandig een test voor de vrouw te bestellen bij onze website. Dankzij onze betrouwbare chlamydiatest weet je binnen drie werkdagen of het bij jou aanwezig is. Je hoeft enkel de kit te activeren, de test af te nemen en de doos op te sturen naar ons gecertificeerde laboratorium. Naast testen voor chlamydia, koop je in onze webshop ook zelftesten voor andere soa’s. Denk bijvoorbeeld aan een test voor mycoplasma bij vrouwen. Je vindt dus alle benodigdheden in onze webshop.

Geïnteresseerd in onze soa zelftest?

Ga voor zekerheid en laat u zich testen!

Doe een test in jouw eigen tijd

Wij verkopen diverse soa-testen voor vrouwen. Je koopt bij ons bijvoorbeeld een test op chlamydia voor de vrouw. Door een soa-thuistest te doen, neem je voor jezelf spanning weg. Je hoeft hier namelijk geen zorgverlener voor in te schakelen en je weet toch zeker of je chlamydia hebt of niet. Koop daarom onze betrouwbare zelftesten. Wil je meer informatie? Benader dan gerust onze klantenservice. Stuur een e-mail naar info@checkkit.nl.

nl_NL_formalDutch
Hulp nodig?