Home » Cholesterol- en lipidentest

Privacy gegarandeerd

Betrouwbare uitslagen

Niet tevreden, geld terug

Met de cholesterol- en lipidentest van Checkkit controleer je eenvoudig jouw cholesterolgehalte. Cholesterol is de meest voorkomende soort lipide. Een hoog cholesterol veroorzaakt een verminderde bloeddoorstroming, doordat vet wordt afgezet op de wanden van je bloedvaten. Dit vergroot het risico op hart- en vaatziekten. Houd daarom je cholesterolgehalte in de gaten met onze gebruiksvriendelijke test.

Hoe neem ik een cholesterol- en lipidentest af?

Als je de testkit voor cholesterol hebt ontvangen, vind je in de doos een bijsluiter. Daarop staat een activatiecode die je invoert bij ‘code invoeren’. Hierna meet je zelf jouw cholesterol volgens het stappenplan op de bijsluiter. Vervolgens stuur je de afgenomen monsters op naar ons gecertificeerde lab. Hiervoor betaalt je geen extra kosten.

Geïnteresseerd in onze gezondheidstest?

Ga voor zekerheid en laat u zich testen!

De uitslag

Je ontvangt de uitslag van de cholesterol- en lipidentest al binnen drie werkdagen. Deze medische zelftest meet onder andere je cholesterol, HDL en LDL. Daarnaast krijg je een score op de HDL/LDL-risico index. Die duidt aan in hoeverre je risico loopt op cardiovasculaire kwalen. Een score hoger dan 4 betekent een hoog risico.

 

Bestel een test en houd jouw cholesterol in de gaten

Dankzij de cholesterol- en lipidentest krijg je snel inzicht in je cholesterol. Door jouw gezondheid te meten en je dieet erop aan te passen, voorkom je een verhoogd risico op hart- en vaatziekten. Plaats online jouw bestelling en neem verantwoordelijkheid over je gezondheid. Wil je meer informatie over onze testen? Stuur dan een e-mail naar info@checkkit.nl.

nl_NL_formalDutch
Hulp nodig?