Home » Cholesterol zelf meten

Privacy gegarandeerd

Betrouwbare uitslagen

Niet tevreden, geld terug

Je kunt jouw cholesterol zelf meten door onze professionele thuistest te bestellen. Dankzij het ‘Cholesterol pakket’ van Checkkit kun je zelf testen of je cholesterolgehalte niet te hoog is. Een hoog cholesterol verhoogt namelijk de kans op hart- en vaatziekten. Controleer jouw waardes door een cholesterolmeter te bestellen. Dan neem je, indien nodig, op tijd de juiste maatregelen om die op peil te houden.

Hoe kan ik mijn cholesterol zelf meten?

Als je zelf, zonder de hulp van een zorgverlener, je cholesterolgehalte wilt testen, kun je onze betrouwbare cholesterolmeter bestellen. Na het bestellen activeer je de thuistest voor cholesterol online met een code. Hierna volg je de instructies op de bijsluiter. Als je de monsters hebt afgenomen, stuur je het materiaal naar ons ISO-gecertificeerde lab. Je ontvangt binnen drie werkdagen al de uitslag van de cholesterol- en lipidentest.

Geïnteresseerd in onze gezondheidstest?

Ga voor zekerheid en laat u zich testen!

De voordelen van onze testen

Als je besluit een thuistest voor cholesterol te bestellen, kun je zelf jouw cholesterol meten. Door je cholesterolgehalte zelf te testen, merk je opvallende waardes tijdig op, zodat jij je leefstijl indien nodig aan kunt passen. Doordat je zelf jouw cholesterolgehalte kunt testen door een cholesterolmeter te bestellen, is de procedure ook wellicht minder beangstigend of intimiderend voor je. Je neemt de medische zelftest op je eigen tempo, in een vertrouwde omgeving af. Bovendien is de uitslag van ons testcentrum net zo betrouwbaar als die van de GGD of een andere specialist. Aarzel daarom niet om de eenvoudige thuistest voor cholesterol te bestellen en je gezondheid te meten.

 

Plaats je bestelling online

Door onze makkelijke cholesterolmeter te bestellen, kun je zelf jouw cholesterol meten. Zo maak je tijdig aanpassingen als jouw waardes te hoog zijn en voorkom je klachten op de lange termijn. Bekijk onze webshop om een thuistest voor cholesterol te bestellen en je cholesterolgehalte zelf te meten. Als je vragen hebt over zelf je cholesterol meten, helpen onze professionals je graag. Benader ons via info@checkkit.nl.

nl_NL_formalDutch
Hulp nodig?