Home » Diabetes zelftest bestellen

Privacy gegarandeerd

Betrouwbare uitslagen

Niet tevreden, geld terug

Als je diabetes hebt, kun je bij Checkkit een zelftest bestellen waarmee je HbA1c test. Dit is een indicatie van je gemiddelde bloedsuikerspiegel over twee à drie maanden. Door onze bloedtest te bestellen, monitor je zelf of jouw behandeling voor diabetes aanslaat, zonder dat je daarvoor professionele hulp nodig hebt.

Controleer je diabetes door onze zelftest te bestellen

Om je diabetes in de gaten te houden, kun je online onze bloedtest bestellen waarmee je HbA1c test. Deze waarde is gelijk aan het gemiddelde van je bloedsuikerspiegel van de laatste twee à drie maanden. Het is voor jou als diabetespatiënt verstandig om iedere drie tot zes maanden een medische zelftest te doen. Als je de zelftest wilt bestellen omdat je niet zeker bent of je diabetes hebt, kun je na de test aan de HbA1c zien of jouw suikerspiegel verstoord is. Een gevolg van diabetes is een hoog cholesterolgehalte. Je kunt bij ons naast de bloedtest voor diabetes ook testen bestellen om je cholesterol zelf te meten.

Geïnteresseerd in onze gezondheidstest?

Ga voor zekerheid en laat u zich testen!

Hoe test ik mijn bloedsuikerspiegel?

Om in verband met diabetes je suikerspiegel te monitoren, kun je onze bloedtest bestellen. Als je de testkit hebt ontvangen, voer je de code op de bijsluiter in om de test te activeren. Vervolgens neem je de test bij jezelf af. Nadat je de monsters hebt verzonden naar ons gecertificeerde lab, krijg je binnen drie werkdagen uitslag. Als de test een laag gehalte van HbA1c aanduidt, was je suikerspiegel ondanks jouw diabetes de afgelopen tijd onder controle.

 

Bestel online jouw gezondheidstest

Als je diabetes hebt, kun je een zelftest bestellen om jouw gezondheid te meten. Met de bloedtest die je bij ons kunt bestellen, test je op HbA1c om jouw diabetes te monitoren. Zo kun je tijdig ingrijpen als je waardes verstoord zijn. Aarzel dus niet om een zelftest voor diabetes te bestellen. Plaats jouw bestelling of stel je vragen over ons aanbod via info@checkkit.nl.

en_GBEnglish
Need some help?