Home » Jeuk geslachtsdeel

Privacy gegarandeerd

Betrouwbare uitslagen

Niet tevreden, geld terug

Heb jij jeuk aan je geslachtsdeel? Als je recent onbeschermde seks hebt gehad, kan de jeuk het gevolg zijn van een soa. Het is verstandig je te testen om je indien nodig tijdelijk te laten behandelen en erger te voorkomen. Bij Checkkit koop je een betrouwbare zelftest, waarvan je binnen drie werkdagen de resultaten ontvangt.

Hoe te handelen bij jeuk aan je geslachtsdeel?

Als jij last hebt van jeuk aan je geslachtsdeel na onveilige seks, is het verstandig om te testen of je een soa hebt. Zo kun jij je tijdig laten behandelen, zodat je klachten niet verergeren. Als je geen zorgverlener wenst in te schakelen, zijn onze soa-thuistesten de ideale oplossing. Deze neem je namelijk zelf af. Je profiteert bij ons bovendien altijd van een snel en betrouwbaar resultaat.

Geïnteresseerd in onze soa zelftest?

Ga voor zekerheid en laat u zich testen!

Welke testen zijn er?

Bij ons bestel je betrouwbare soa-testen voor vrouwen. Daarnaast vind je diverse soa-testen voor mannen. Je vindt met name testen voor specifieke soa’s. Test in ieder geval op de aandoeningen waarbij jeuk in de schaamstreek een veelvoorkomend symptoom is. Als jij niet weet voor welke soa je wilt testen, kies je ook uit diverse combinatietesten.

 

Gebruik een test voor jouw gezondheid

Door uit te sluiten dat de jeuk aan je geslachtsdeel door een soa komt, bescherm jij jezelf en je bedpartner(s) tegen gezondheidsrisico’s. Bestel dus onze thuistest om je seksuele gezondheid te controleren en profiteer van volledige privacy. Voor meer informatie stuur je een e-mail naar info@checkkit.nl. Onze experts vertellen je graag meer over ons concept.

nl_NL_formalDutch
Hulp nodig?