Home » Jeuk in de schaamstreek

Privacy gegarandeerd

Betrouwbare uitslagen

Niet tevreden, geld terug

Jeuk in de schaamstreek kan veroorzaakt worden door een soa. Als jij je niet laat testen, loop je het risico dat de soa zich verspreidt en dat je serieuze gezondheidsproblemen ondervindt. Koop daarom een van de testen van Checkkit om zekerheid te krijgen. Je ontvangt binnen drie werkdagen de uitslag en je neemt de test zelf af.

Jeuk in de schaamstreek: wat nu?

Jeuk in de schaamstreek na onbeschermde seks kan duiden op een soa. Wat moet je nu? De eerste stap is vaststellen of je inderdaad last hebt van een soa. Daarvoor bestel je een van de soa-thuistesten van Checkkit. Die zijn betrouwbaar en bieden je binnen drie werkdagen zekerheid. Je doet de test bij jezelf, zodat jij je zo comfortabel mogelijk voelt bij het proces.

Geïnteresseerd in onze soa zelftest?

Ga voor zekerheid en laat u zich testen!

Welke test heb ik nodig?

Ervaar je naast jeuk aan je geslachtsdeel andere symptomen die typerend zijn voor een bepaalde soa? Dan bestel je de test die daarbij past. Als je er niet zeker van bent welke soa je zou hebben, vind je ook combinatietesten. Je kiest op onze website uit diverse soa-testen voor mannen. Daarnaast verkopen we verschillende soa-testen voor vrouwen.

 

Doe een test

Als je last hebt van jeuk in de schaamstreek is het verstandig om een soa-test te doen. Met onze testen kom je er zonder de hulp van een specialist achter of de jeuk wordt veroorzaakt door een soa. Bestel dus direct jouw test. Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Je bereikt onze klantenservice via info@checkkit.nl.

nl_NL_formalDutch
Hulp nodig?