Home » Makkelijk je voedingsstoffen testen

Privacy gegarandeerd

Betrouwbare uitslagen

Niet tevreden, geld terug

Jij kunt makkelijk je voedingsstoffen testen dankzij de producten van Checkkit. Met deze gebruiksvriendelijke zelftesten controleer je of jouw waardes van essentiële stoffen in orde zijn, zoals vitaminen, ijzer, calcium en meer. Je neemt de test bij jezelf af, dus je hebt hiervoor geen afspraak nodig bij de dokter.

Makkelijk inzicht krijgen in je voedingsstoffen met onze testen

De juiste waardes van vitaminen en mineralen zijn fundamenteel voor je gezondheid. Met ‘Voedingsstoffen Compleet’ uit ons aanbod aan testen krijg je makkelijk inzicht in jouw waardes van diverse stoffen. Zo is het niet alleen een test voor vitamine B12, maar ook voor magnesium, calcium, vitamine D, ijzer en foliumzuur. Een verstoorde waarde in deze stoffen kan namelijk vervelende bijwerkingen hebben. Door onze medische zelftest te gebruiken, heb je geen zorgverlener nodig om jouw waardes in de gaten te houden. Je activeert de test online met een unieke code, waarna je de test zelf afneemt volgens de gebruiksaanwijzing. Vervolgens stuur je de monsters naar ons ISO-gecertificeerde lab, waarna je binnen drie werkdagen een beveiligde e-mail met de resultaten ontvangt.

Geïnteresseerd in onze gezondheidstest?

Ga voor zekerheid en laat u zich testen!

Check jouw waardes zonder doktersafspraak

Je hebt geen specialist nodig om jouw voedingsstoffen te controleren, want dit kun je makkelijk zelf met onze testen. Het resultaat van de testen van ons zelftestcentrum is net zo betrouwbaar als bij je arts of de GGD. Wil jij je gezondheid meten? Bestel dan de test in onze webshop. Als je vragen hebt, stel je ze aan onze klantenservice via info@checkkit.nl.

nl_NL_formalDutch
Hulp nodig?