Medische professionals

Om de betrouwbaarheid van onze testen te garanderen werken wij samen met een team kundige medische professionals. Deze zijn ten alle tijden te bereiken voor een consult of vragen.

Marc Pennartz M.D.

Medisch adviseur

Marc is al meer dan 30 jaar bedrijfsarts in zijn eigen praktijk onder de naam Medisch Consult. Hij heeft een roeping in het beter maken van zijn patiënten en geeft daarnaast coaching voor in het bedrijfsleven bij Top Executive care. Hij heeft een passie in zorginnovatie en is uiterst geïnteresseerd in hoe fysieke en mentale gezondheid samengaan. Bij Checkkit geeft Marc advies over hoe de pakketten het best in de praktijk kunnen worden toegepast.

Medische professional
Medische professional Checkkit

Dr. Omar Moussa

Dr. Moussa heeft zijn studie geneeskunde aan de vrije universiteit in 2021 afgerond.

Hierna is hij aan de slag gegaan in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk op de afdeling Chirurgie. Al sinds zijn jeugd heeft hij een passie voor fitness en (gezond) koken.

Hij staat ter beschikking voor al je vragen met betrekking tot gezondheid, bloedwaardes, sport en voeding.

Kick Slooff Bsc

Kick is masterstudent biomedische wetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Zijn specialisatie is immunologie wat betekent dat hij zich bezighoudt met hoe het lichaam zichzelf beschermt tegen infecties. Bij checkkit helpt Kick met het innovatief houden van het product en het schrijven van content.

Medische professional Checkkit
nl_NL_formalDutch
Hulp nodig?