Home » Mycoplasma test man

Privacy gegarandeerd

Betrouwbare uitslagen

Niet tevreden, geld terug

Als jij je op mycoplasma wilt testen, schaf je bij Checkkit een betrouwbare test voor de man aan. Op die manier stel je met privacy vast of je een soa hebt of niet. Daarna kun je gepaste actie ondernemen. Je ontvangt binnen drie werkdagen het resultaat van ons gecertificeerde laboratorium.

Ontdek of je mycoplasma hebt met onze test voor de man

Er is kans dat je last hebt van mycoplasma als je laatst seks hebt gehad zonder condoom. Een veelvoorkomend symptoom is een brandend gevoel aan je geslachtsdeel tijdens het plassen. Als jij er zeker van wilt zijn of je hier last van hebt, koop je via onze website een test voor mycoplasma bij de man. Met onze soa-thuistest ben je verzekerd van privacy, waardoor jij je hopelijk minder bezwaard voelt door het stigma omtrent soa’s. Je ziet in onze webshop diverse soa-testen voor mannen, zowel voor specifieke soa’s als voor meerdere tegelijk. Als je uiteindelijk niet tevreden bent over jouw aankoop bij onze webshop, ontvang jij je geld terug.

Geïnteresseerd in onze soa zelftest?

Ga voor zekerheid en laat u zich testen!

Bestel een soa-test

Als je pijn hebt aan je penis, is het voor jouw seksuele gezondheid en die van je bedpartner(s) belangrijk dat je bepaalt of dit het gevolg is van mycoplasma. Via onze service kun je zelf een soa-test afnemen waar en wanneer jij dat het prettigst vindt. Activeer de code, neem de test af en stuur gratis de monsters naar het lab. Bestel vandaag nog een test voor mycoplasma bij de man. Vragen stel je via een e-mail naar info@checkkit.nl.

nl_NL_formalDutch
Hulp nodig?