Ons verhaal

Over CHECKKIT

Met Checkkit bieden wij een innovatieve manier van preventief testen aan.

Onze missie is eenvoudig: gezondheidsonderzoek gemakkelijk en toegankelijk maken voor iedereen. Wij geloven dat iedereen toegang moet hebben tot uitgebreide gezondheidstesten zonder dat ze een laboratorium, dokter of ziekenhuis hoeven te bezoeken. Met Checkkit kun je een breed scala aan testen bestellen vanuit de comfortabele omgeving van je eigen huis en ontvang je snel en vertrouwelijk je resultaten. 

Checkkit blijft op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen in het diagnostiek landschap. Hierdoor bieden we onze gebruikers toegang tot de beste en meest vooruitstrevende manieren om grip op hun gezondheid te krijgen.

Checkkit zet zich in voor snelle, betrouwbare, persoonlijke en veilige diagnostiek. Onze klantenservice staat paraat voor al je vragen rondom onze producten en afname. Wij brengen het lab naar je huiskamer!

Video afspelen over Checkkit Ons Laboratorium

Het lab

Het laboratorium

Ons lab is een van de grootste medische laboratoria van Europa. Zij streven ernaar om betrouwbare diagnostiek te leveren aan alle ziekenhuizen, artsen en bedrijven die bij hun klant zijn. Zij voldoen aan de ISO-15819 kwaliteitsnorm en valideren resultaten met geaccrediteerde microbiologen. Wij zijn erg blij dat zij onze partner zijn bij het analyseren van jouw monsters.

Hoe ervaren anderen CHECKKIT

nl_NL_formalDutch
Hulp nodig?