Home » Pijn aan penis

Privacy gegarandeerd

Betrouwbare uitslagen

Niet tevreden, geld terug

Heb jij last van pijn aan je penis na onbeschermde seks? Deze klachten kunnen veroorzaakt worden door een soa. Om er zeker van te zijn dat jouw gezondheid in orde is, koop je bij Checkkit een soa-test. Dan krijg je wellicht een diagnose waarmee jij je kunt laten behandelen of sluit je deze oorzaak juist uit. Zo neem je geen enkel risico.

Bevestig of een soa de pijn aan je penis veroorzaakt

Als jij pijn aan je penis ervaart na seks zonder condoom, is het verstandig om onze soa-thuistest aan te schaffen. Daarmee bepaal je of de pijn veroorzaakt wordt door een soa. Je vindt op onze website testen voor verschillende soa’s. Denk bijvoorbeeld aan een test voor chlamydia bij mannen. We verkopen ook een test voor mycoplasma bij mannen, of exemplaren die op meerdere soa’s testen om jou zekerheid te bieden over je seksuele gezondheid. Doordat je de soa-test zelf kunt afnemen, hopen we dat je comfortabeler bent met testen, zodat je niet wordt weerhouden van het controleren op soa’s.

Geïnteresseerd in onze soa zelftest?

Ga voor zekerheid en laat u zich testen!

Schaf een soa-test aan en wees zeker van jouw gezondheid

Om een soa uit te sluiten als oorzaak voor de pijn aan je penis, doe je er goed aan een soa-test voor mannen te kopen. Op die manier kun je zeker zijn van jouw gezondheid of de juiste actie ondernemen, zoals een behandeling bij de huisarts. Je kunt gerust al jouw vragen stellen aan onze klantenservice als je een betrouwbare soa-test wilt aanschaffen. Neem contact met ons op via info@checkkit.nl.

nl_NL_formalDutch
Hulp nodig?