Home » Pijn tijdens seks

Privacy gegarandeerd

Betrouwbare uitslagen

Niet tevreden, geld terug

Heb jij last van pijn tijdens de seks? Dit kan veroorzaakt worden door een soa. Om jouw gezondheid en die van je bedpartner(s) te beschermen, kun je het beste de testen van Checkkit bestellen. Met een test voor meerdere soa’s kun je controleren of de pijn door een soa wordt veroorzaakt óf juist niet. Binnen drie werkdagen ontvang je een betrouwbare uitslag van ons.

Wat te doen bij pijn tijdens seks?

Als jij tijdens de seks pijn hebt en/of na de seks een branderig gevoel ervaart, is het mogelijk dat je een soa hebt. Om er zeker van te zijn dat dit wel of niet het geval is, kun je een soa-thuistest kopen bij Checkkit. Omdat je de test zelf afneemt, is de procedure minder intimiderend. Zo is het voor jou makkelijker om je seksuele gezondheid te controleren voor je eigen bestwil en voor die van je bedpartner(s).

Geïnteresseerd in onze soa zelftest?

Ga voor zekerheid en laat u zich testen!

Een test kiezen

Op onze website vind je soa-testen voor vrouwen. Daarnaast verkopen we soa-testen voor mannen. Maar hoe weet je welke test je nodig hebt? Met de combinatietesten heb je de mogelijkheid om op meerdere soa’s tegelijk te testen. Als je nog twijfelt, helpt onze klantenservice je ook graag met jouw vragen.

Test jezelf in volledige privacy

Ervaar je klachten na onbeschermde seks, zoals pijn tijdens het vrijen? Om uit te sluiten dat dit veroorzaakt wordt door een soa, koop je een test bij onze shop voor zelftesten. Bestel onze testen en ontvang snel een betrouwbaar resultaat. Om contact met ons op te nemen, stuur je een e-mail naar info@checkkit.nl. We beantwoorden graag je vragen.

nl_NL_formalDutch
Hulp nodig?