Prettige diagnostiek op afstand

Checkkit zet zich in voor snelle, betrouwbare, persoonlijke en veilige diagnostiek. Onze klantenservice staat paraat voor al uw vragen rondom onze producten en afname. Ons ISO-gecertificeerde lab zorgt ervoor dat je uitslag betrouwbaar is en snel bij jou kenbaar wordt gemaakt. Wij brengen het lab naar je huiskamer.

Waarom CHECKKIT?

Betrouwbaar

Uitslag via ISO-gecertificeerd laboratorium onder leiding van microbioloog

Snel

Binnen 3 werkdagen de uitslag via een beveiligde mail

Klantvriendelijk

Bij vragen staat onze klantenservice telefonisch en via de mail voor je klaar

Services en testen

Thuistesten

Tegenwoordig kunnen wij alles vanuit huis bestellen. Alles wat wij wensen kan binnen enkele dagen gemakkelijk bij ons thuis worden bezorgd. Bij Checkkit geven wij om uw gezondheid en willen daarom de stap om uw gezondheid te controleren gemakkelijker maken.

Hoe doen wij dat?

Heel simpel! Wij zorgen ervoor dat u geen gedoe meer heeft met het inplannen van afspraken bij de huisarts of andere gezondheidsinstellingen. Met een paar drukken op de knop ontvangt u van ons een gezondheidstest bij u thuis.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Na het bestellen ontvangt u binnen enkele dagen uw Checkkit thuis. De afname gaat heel gemakkelijk via de aangegeven stappen in de bijsluiter. Vervolgens doet u de retourbox met daarin de afgenomen test op de post naar ons laboratorium. Het lab onderzoekt uw test en dan ontvangt u geheel anoniem van ons de uitslag via de mail.

Het laboratorium

Om de uitslag van de testen zo betrouwbaar mogelijk te maken stuur je na afname de test terug naar ons laboratorium. 

Check check dubbel Checkkit

In het lab onderzoeken ervaren laboranten het door u opgestuurde monster. Daarna valideren gespecialiseerde microbiologen nog de testuitslag. Check check dubbel checkkit!

Kwaliteitsbelofte

Het laboratorium waar wij op vertrouwen is een van de grootste van Europa. Zij voldoen aan de ISO-15819 kwaliteitsnorm, die alleen word gegeven aan hoog gekwalificeerde laboratoria. Naast ons leveren ze hun diensten ook aan verschillende ziekenhuizen, artsen en bedrijven die bij hun klant zijn.

Algemene gezondheid

Elke dag zorgt jouw lichaam ervoor dat je kan doen wat je wil doen. Het zorgt ervoor dat je naar je werk komt, met je familie kan samenkomen en kan genieten van het leven. Vaak nemen we ons lichaam voor lief. Al sputtert het soms een beetje tegen als we bijvoorbeeld erg moe of ziek zijn. 

Toch gebeurt het niet altijd dat lichaam aangeeft dat het niet optimaal kan functioneren. Met de gezondheidspakketten van Checkkit kunnen we bepaalde dingen zien die je met het blote oog niet altijd kan waarnemen. 

Zo kunnen we een inschatting maken of het vetpercentage in de vaten naar behoren is om hart- en vaatziekte te beperken en of jouw organen naar behoren lijken te werken. Zo kun jij op tijd in grijpen wanneer jouw leefstijl niet naar behoren is.

Vitamines & Voedingsstoffen

Er is een gezegde je bent wat je eet. Bij Checkkit geloven wij dat dit voor een groot deel waar is. Maar weten mensen eigenlijk wel of wat ze eten goed voor ze is?

Vitaminetekort of allergie

Met de voedingspakketten van Checkkit kun je allerlei dingen testen die met voeding te maken hebben. Zo kunnen wij zien of je bepaalde vitaminetekorten hebt of allergieën heeft die in de weg staan van het optimaal functioneren van jouw lichaam. Op die manier kom je erachter of jouw voedselinname wel echt matcht met jouw behoeften!

Seksuele gezondheid

Er leeft in Nederland nog steeds een taboe op onze seksuele gezondheid. Nergens voor nodig natuurlijk! Want waarom zouden wij onze eigen gezondheid in de weg staan met “schaamte”. Al is dat onnodig is het wel erg prettig dat je dankzij de service van Checkkit geheel anoniem je seksuele gezondheid kunt testen.

Anoniem testen

Twijfel je bijvoorbeeld of je een seksueel overdraagbare aandoening (SOA) hebt? Dan kun je met Checkkit anoniem, snel & gemakkelijk thuis testen op de meest voorkomende Soa’s.

Dit maakt testen niet alleen erg toegankelijk, maar ook goedkoop en discreet wat veel mensen als prettig ervaren.

Veelgestelde vragen

Over CHECKKIT

U kan onze klantenservice bereiken op het volgende nummer: +31682181230

Wanneer u de handleiding volgt en de afname op de juiste manier uitvoert is de uitslag net zo betrouwbaar als u deze bij de huisarts of GGD zou doen.

Mijn testuitslag

Wanneer u uw pakket op post doet naar het lab dan brengt PostNL dit naar het lab. Het lab gaat zo snel mogelijk aan de slag met het analyseren van uw monster. U ontvangt uiterlijk binnen 3 werkdagen uw testuitslag.

Wij proberen bij uw testproces zo min mogelijk persoonlijke gegevens te gebruiken. We hebben voor uw uitslag in principe alleen een mailadres nodig. Voor de rest worden er geen persoonsgegevens opgeslagen. Voor verdere toelichting zie ons privacy statement.

SOA testen

U kunt bij ons testen op de Chlamydia, Gonorroe & Mycoplasma. In de beschrijving van het product kunt u teruglezen welke klachten hierbij horen. Mocht dat u niet helpen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

De manieren van afname die wij via checkkit aanbieden zijn op gebruiksgemak en betrouwbaarheid gebaseerd. Als jij je niet identificeert met gender man of vrouw, raden wij aan om te testen met de test waar u zicht het prettigst bij voelt. Dit kan zijn via urine (man) of via een uitstrijkje (voornamelijk vrouw). Als u verdere vragen heeft kan u contact opnemen met onze klantenservice of uw huisarts.

Algemene gezondheidstesten

Bij Checkkit kunt diverse algemene gezondheidstesten bestellen. De uitslag wordt bepaald aan de hand van uw bloedwaardes. Wanneer u de handleiding volgt en de afname op de juiste manier uitvoert is de uitslag net zo betrouwbaar als u deze bij de huisarts zou doen.

Voor een bloedtest is er 0,5 tot 1,5 ml nodig om een betrouwbare uitslag te kunnen garanderen.

Vitamine testen

U kunt bij ons testen op Vitamine D, B11 en B12. 

De vitamines waar u bij ons op kunt testen zijn vitamine D, B11 en B12. Deze tekorten worden vastgesteld door de waardes in u bloed. U test dus het vitaminetekort doormiddel van een bloedtest. 

Bezorging en retourneren

Nadat u het pakketje heeft besteld gaan wij gelijk aan de slag om uw pakket te verzenden. Als u voor 23:00 uur besteld heeft u de volgende dag nog het uw checkkit in huis.

Neem contact op met onze klantenservice. Zij zullen u vertellen hoe dit in zijn werk gaat.

Betaalmethodes & verzendkosten

U kunt betalen via iDeal en creditkaart.

De verzendkosten van een bestelling zijn €4,95 en bij een bestelling boven de €65 zijn de verzendkosten gratis. Voor de retourbox richting het lab betaald u geen verzendkosten.

Contact

Met vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via +31 6 82 18 12 30

Met vragen kunt u altijd via de mail contact met ons opnemen. U vragen kunt u mailen naar info@checkkit.nl

nl_NL_formalDutch
Hulp nodig?