Home » Soa test kopen mannen

Privacy gegarandeerd

Betrouwbare uitslagen

Niet tevreden, geld terug

Via Checkkit kun je discreet op een soa testen door een betrouwbare test te kopen voor mannen. Daardoor kun jij je, indien nodig, vroeg laten behandelen en ben je sneller weer gezond. Wij garanderen je volledige privacy met onze discrete IT-systemen. Daarnaast ontvang je snel een resultaat dat qua betrouwbaarheid gelijk is aan dat van de GGD of je huisarts.

Bepaal of je een soa hebt door een test te kopen voor mannen

Als je seks hebt gehad zonder voorbehoedsmiddelen, kun je een soa hebben opgelopen. Om een soa uit te sluiten, doe je er goed aan om een test voor mannen te kopen via onze webshop. Je kunt deze soa-test zelf afnemen voor ultieme discretie. Vanwege het stigma is het voor sommigen immers lastig om hulp in te schakelen. In ons aanbod vind je testen voor infecties of voor specifieke soa’s. Je koopt bij ons bijvoorbeeld een chlamydiatest voor mannen. Weet je niet op welke soa jij het beste kunt testen? Onze klantenservice helpt je graag.

Geïnteresseerd in onze soa zelftest?

Ga voor zekerheid en laat u zich testen!

Koop een test en garandeer gezondheid voor jou en anderen

Onze soa-thuistest is een discrete, betrouwbare manier om op soa’s te testen. Dankzij ons brede online assortiment kun je een test voor mannen kopen die een soa uitsluit of bevestigt. Zo garandeer je gezondheid voor jezelf en met wie je intiem bent. Om vragen te stellen, kun je gerust onze specialisten benaderen door een e-mail te sturen naar info@checkkit.nl.

nl_NL_formalDutch
Hulp nodig?