Home » Soa test kopen vrouwen

Privacy gegarandeerd

Betrouwbare uitslagen

Niet tevreden, geld terug

Als je een soa wenst uit te sluiten, kun je bij Checkkit een test kopen speciaal voor vrouwen. Op die manier heb je binnen drie werkdagen zekerheid en weet je of verdere behandeling nodig is. Onze zelftesten zijn privé, snel en betrouwbaar. Zowel ons product als onze IT-systemen zijn zeer discreet. Voor vragen kun je zeven dagen per week terecht bij onze klantenservice.

Sluit een soa uit door een test te kopen voor vrouwen

Omdat er een groot stigma rond soa’s heerst, vinden veel mensen het lastig om een specialist in te schakelen voor een test. Daarom ontwikkelden wij soa-thuistesten die je in jouw eigen tijd in volledige privacy kunt afnemen. Deze testen zijn even betrouwbaar als die bij je huisarts en andere zorgverleners. In ons aanbod aan testen vind je verschillende exemplaren. Zo vind je bijvoorbeeld een mycoplasmatest voor vrouwen om op infecties te testen nadat je onbeschermde seks hebt gehad. Vrouwen kunnen bij ons een test kopen voor vrijwel iedere soa.

Geïnteresseerd in onze soa zelftest?

Ga voor zekerheid en laat u zich testen!

Hoe ziet het proces eruit?

Nadat je de soa-test hebt ontvangen, voer je de activatiecode in op onze website. Hierna neem je de test volgens de instructies in de bijsluiter bij jezelf af. Dan stop je de monsters in het afsluitbare zakje, doe je die terug in de doos en stuur je die naar ons ISO-gecertificeerde lab. Je hoeft hiervoor geen verzendkosten te betalen.


Bestel jouw zelftest online

Door onze betrouwbare test voor vrouwen te kopen, sluit je een soa uit. Je kunt de soa-test zelf afnemen, zodat je van volledige privacy profiteert. Koop onze testen en voorkom de verspreiding van een soa. Als je contact met ons opneemt, beantwoorden we graag jouw vragen over het kopen van een test op een soa voor vrouwen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@checkkit.nl.

nl_NL_formalDutch
Hulp nodig?