Home » Soa thuistest kopen

Privacy gegarandeerd

Betrouwbare uitslagen

Niet tevreden, geld terug

Om te checken of je een soa hebt, kun je bij Checkkit een thuistest kopen. De zelftest die je bij ons kunt bestellen, is een betrouwbaar middel om op een soa te testen. Door online een soa-test te kopen, bescherm je jouw seksuele gezondheid en die van je bedpartner(s). Je neemt de test zelf af, waar en wanneer jij dat het prettigst vindt. Daardoor is het proces minder intimiderend. Bekijk online ons aanbod om een soa-test te kopen.

Een soa uitsluiten door een thuistest te kopen

Via Checkkit kun je online een soa-test kopen als je onbeschermde seks hebt gehad. Je vindt in ons aanbod bijvoorbeeld soa-testen voor vrouwen. Daarnaast kies je op onze website uit diverse soa-en voor mannen. Je kunt een zelftest bestellen voor een specifieke soa, of een test voor meerdere tegelijk. Als je besluit bij ons een thuistest voor een soa te kopen, profiteer je gegarandeerd van een betrouwbare uitslag van een ISO-gecertificeerd lab.

Geïnteresseerd in onze soa zelftest?

Ga voor zekerheid en laat u zich testen!

Hoe werkt het?

Als je vermoedt dat je een soa hebt, doe je er goed aan om onze zelftest te bestellen. Na het kopen van de soa-test, activeer je de kit door de code online in te voeren. Vervolgens neem je de test bij jezelf af. Je volgt hiervoor de instructies die op de bijsluiter staan. Tot slot pak je alles geseald terug in de doos, die je gratis naar ons lab stuurt. Je ontvangt binnen drie werkdagen de uitslag.


Bescherm jouw gezondheid door een zelftest voor een soa te bestellen

Heb je seks gehad zonder voorbehoedsmiddelen? Dan is het verstandig om onze thuistest te kopen en een soa uit te sluiten. In ons aanbod aan testen vind je verschillende exemplaren. Het bestellen van een zelftest voor een soa is bij ons altijd vertrouwelijk. Plaats jouw bestelling vandaag nog. Wens je meer informatie over onze diensten voordat je overgaat op het kopen van een thuistest voor het uitsluiten van een soa? Stel jouw vragen over het kopen van een soa-test gerust online aan onze experts. Dit doe je via info@checkkit.nl.

nl_NL_formalDutch
Hulp nodig?