Shipping & Returns

Binnen Nederland wordt je bestelling altijd discreet verpakt geleverd. Wij streven ernaar uw testkit binnen 1 tot 2 werkdagen bij u te bezorgen. Zodra uw bestelling ons magazijn heeft verlaten ontvangt u een email met track & trace code om uw bestelling te volgen. Het pakket past door de brievenbus, u hoeft hiervoor dus niet thuis te blijven.

Voor leveringen in Nederland, worden geen verzendkosten berekend indien de bestelde producten (dus exclusief verzendkosten) een waarde hebben van minimaal € 50,- of meer. Als het totaalbedrag van de bestelling lager uitvalt dan € 50,- (ex verzendkosten) brengen wij € 5,- verzendkosten in rekening.

Wij versturen onze testpakketten op dit moment uitsluitend binnen Nederland. Met het bijgeleverde antwoordnummer kunt u zelf gratis en gemakkelijk uw bestelling versturen naar het medische lab. Wij streven ernaar u binnen 72 uur op de hoogte te stellen van de uitslag van uw test.

Voor het retourneren van een ongebruikt artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan via e-mail(info@checkkit.nl) of via telefoon (+31 6 82181230)

Helaas kunnen we uw geretourneerde test niet ruilen. Uiteraard kunt u wel een nieuwe bestelling plaatsen met de test die u graag wilt ontvangen. Het daarna retour ontvangen artikel zullen wij verwerken en zal via het hieronder genoemde proces aan u worden terugbetaald mits u aan deze hieronder genoemde eisen voldoet.

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

nl_NL_formalDutch
Hulp nodig?