Home » Vitamine B12 test bestellen

Privacy gegarandeerd

Betrouwbare uitslagen

Niet tevreden, geld terug

Je kunt zelf jouw gehalte vitamine B12 controleren door een test te bestellen bij Checkkit. Vitamine B12 draagt bij aan de aanmaak van rode bloedcellen en een goede werking van je zenuwstelsel. Een tekort hieraan kan onder meer leiden tot vermoeidheid, hartkloppingen en/of gevoelloosheid in je vingers. Omdat deze stof zich bijna uitsluitend in dierlijke producten bevindt, is het als je veganistisch bent belangrijk om jouw vitamine B12-waarde te controleren.

Jouw gehalte vitamine B12 meet je door onze test te bestellen

Als jij een vegan leefstijl hebt, krijg je waarschijnlijk weinig vitamine B12 binnen. Om een serieus tekort aan vitamine B12 te voorkomen, kun je onze betrouwbare test bestellen. Daarmee weet je snel of je de waarde moet compenseren, bijvoorbeeld met supplementen. Je kunt jezelf op een vitaminetekort testen met een simpele vingerprik. Daarvoor gebruik je de hulpmiddelen in onze testkit. Je vindt in ons assortiment ook testen voor andere vitaminegehaltes, zoals een test voor vitamine D.

Geïnteresseerd in onze gezondheidstest?

Ga voor zekerheid en laat u zich testen!

Ontdek onze vitaminetesten en bestel

Om jouw gehalte vitamine B12 te meten, kun je het best de test bestellen. Zo voorkom je klachten als gevolg van een tekort. Bekijk ons aanbod aan testen en bestel. Heb je vragen of wens je meer informatie over het zelf meten van je gezondheid? Benader dan onze klantenservice door een e-mail te sturen naar info@checkkit.nl.

nl_NL_formalDutch
Hulp nodig?