Home » Vitamine D test kopen

Privacy gegarandeerd

Betrouwbare uitslagen

Niet tevreden, geld terug

Als je twijfelt of jouw gehalte vitamine D hoog genoeg is, kun je een test kopen van Checkkit. Vitamine D zorgt ervoor dat je lichaam calcium uit voeding kan opnemen. Dit is belangrijk voor je botten en tanden. Ook draagt vitamine D bij aan een goede werking van je afweersysteem en je spieren. Controleer of jouw vitamine D-waarde in orde is met onze zelftest.

Vitamine D zelf meten met de test die je bij ons kunt kopen

Als je een tekort hebt aan vitamine D, kun je last krijgen van zwakkere spieren of osteoporose. Jonge kinderen, ouderen, mensen met een gekleurde huid en mensen die weinig buiten komen hebben meer vitamine D nodig dan de gemiddelde persoon. Met de test die je bij ons kunt kopen, meet je de hoeveelheid vitamine D in je lichaam. Zo corrigeert je een tekort en voorkom je op de lange termijn klachten. Je kunt zelf testen op een vitaminetekort met onze testkit. In ons aanbod vind je ook testen op een tekort aan andere vitaminen. Bekijk bijvoorbeeld de test voor vitamine B12.

Geïnteresseerd in onze gezondheidstest?

Ga voor zekerheid en laat u zich testen!

Schaf online jouw test aan

Dankzij de eenvoudige test die je bij ons testcentrum kunt kopen, controleer je zelf jouw gehalte vitamine D. De uitslag is net zo betrouwbaar als die van een vergelijkbare test bij je huisarts. Dus wil jij zonder doktersafspraak je gezondheid meten? Bestel dan direct jouw test in onze webshop. Als je vragen hebt, bereik je onze klantenservice via info@checkkit.nl.

nl_NL_formalDutch
Hulp nodig?