Home » Vitaminetekort testen

Privacy gegarandeerd

Betrouwbare uitslagen

Niet tevreden, geld terug

Om jezelf op een vitaminetekort te testen, bestel je de handige vitamine compleet-thuistest uit ons assortiment. Zo controleer je of jij met je huidige dieet de juiste vitaminen voldoende binnenkrijgt. Je kunt zelf met de testen van Checkkit aan de slag om thuis jouw vitaminewaardes te meten. De monsters stuur je kosteloos naar ons laboratorium op, waarna je snel de resultaten ontvangt.

Hoe kan ik een vitaminetekort testen?

Als jij je vitaminewaardes zelf wilt meten, bestel je via onze webshop een van de testen die je thuis kunt afnemen. Nadat je de testkit hebt ontvangen, gebruik je de activeercode op de bijsluiter. Daarna volg je het stappenplan op de bijsluiter van de vitamine compleet-thuistest om op een vitaminetekort te testen. Nadat je de monsters hebt opgestuurd, ontvang je binnen drie werkdagen de resultaten van ons ISO-gecertificeerde laboratorium. Zo kun je snel en eenvoudig jouw gezondheid meten.

Geïnteresseerd in onze gezondheidstest?

Ga voor zekerheid en laat u zich testen!

Welke vitaminewaardes kan ik zelf meten?

Dankzij ons brede aanbod aan testen kun je zelf thuis allerlei vitaminewaardes meten. Met de vitamine compleet-thuistest kun je testen of je een vitaminetekort hebt op vitamine D, B12 een B11 (foliumzuur). Als je naast deze vitaminewaardes thuis ook op andere voedingsstoffen wilt testen, is de voedingsstoffentest iets voor jou. Het is ook mogelijk om voor afzonderlijke vitaminen een test te bestellen, zoals de test op vitamine D. Ook vind je een losse test voor vitamine B12.

 

Plaats je bestelling om jouw vitaminewaardes thuis te testen

Als je de vitamine compleet-thuistest bestelt om zelf je vitaminewaardes te meten, reken je op een snel en betrouwbaar resultaat. Door jezelf te testen, ben je op tijd op de hoogte van een eventueel vitaminetekort en pas je tijdig jouw eetgewoonten aan. Bestel online de vitamine compleet-thuistest en andere zelftesten bij ons thuistestcentrum. Voor vragen stuur je een e-mail naar info@checkkit.nl.

nl_NL_formalDutch
Hulp nodig?