Home » Zelf soa test afnemen

Privacy gegarandeerd

Betrouwbare uitslagen

Niet tevreden, geld terug

Je kunt zelf bepalen of je een soa hebt met de test van Checkkit die je thuis kunt afnemen. Zo profiteer je van optimale privacy en een pijnloze procedure. Bovendien ontvang je snel een resultaat dat net zo betrouwbaar is als bij een specialist, zoals je huisarts. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Hoe kan ik zelf een test voor een soa afnemen?

Om een zelftest af te nemen, moet je uiteraard eerst een soa-thuistest kopen. Wanneer je die thuis ontvangt, vul je online de code en je gegevens in. Vervolgens volg je de instructies die in de bijsluiter staan op een manier waar jij je comfortabel bij voelt. Als je de monsters hebt afgenomen, plaats je die in een afgesloten zakje. Het zakje pak je in de doos in, waarna je het pakket kosteloos naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium stuurt. Tot slot ontvang je binnen drie werkdagen jouw uitslag.

Geïnteresseerd in onze soa zelftest?

Ga voor zekerheid en laat u zich testen!

Welke test moet ik bestellen?

Het is afhankelijk van jouw symptomen voor welke soa je het best zelf een test kunt afnemen. Je hebt de keuze uit testen voor meerdere soa’s, of voor één specifieke, zoals de test voor gonorroe. Daarnaast kies je een test op basis van jouw geslacht. Je vindt op onze website soa-testen voor vrouwen. Daarnaast verkopen we uiteraard soa-testen voor mannen. Indien jij je met geen van beiden identificeert, kies je de soort test waar jij je het prettigst bij voelt.

 

Profiteer van ultieme privacy

Dankzij ons concept kun je onze test zelf afnemen voor volledige privacy bij het controleren op een soa. Doordat je de test zelf kunt afnemen, valt er ook een hoop spanning rond het testen op een soa weg. Daardoor hopen we jou te stimuleren om je te testen als je seks hebt gehad zonder voorbehoedsmiddelen. Bestel direct een test. Als je vragen hebt, stuur je een e-mail naar info@checkkit.nl.

nl_NL_formalDutch
Hulp nodig?